Tosty Francuskie

Tosty Francuskie
Francuskie tosty mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu. 253 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz miód, masło, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Porady na zdrowsze tosty francuskie + jagodowe płatki owsiane tosty francuskie, Tost Cynamonowy Crunch ® Coated Apple Faszerowane Francuskie Tosty, oraz Tosty Cynamonowe Crunch Inkrustowane Tosty Francuskie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W średniej wielkości misce do mieszania, ubić razem pół na pół, jajka, miód i sól. Możesz to zrobić przedwczoraj. Gotowy do gotowania, wlać mieszaninę kremu do patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Opakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku TruskawkowymOpakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku Truskawkowym
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. zanurz chleb w mieszaninie, pozostaw do namoczenia przez 30 sekund z każdej strony,a następnie wyjmij do regału chłodzącego, który siedzi na patelni z arkuszami, i pozostaw na 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Na średnim ogniu, stopić 1 łyżkę masła w 10-calowy nonstick saute patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Umieść 2 kromki chleba na raz na patelni i gotować, aż złoty kolor będzie brązowy, około 2 do 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Wyjąć z patelni i umieścić na stojaku w piekarniku na 5 minut. Powtórz z wszystkimi 8 plastrami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Podawać natychmiast z syropem klonowym, bitą śmietaną lub owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
TrudnośćŚredni
Gotowe W34 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn