Tost krabowy z marchewką i cebulką

Tost krabowy z marchewką i cebulką
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 36 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sos sojowy o niższej zawartości sodu, marchewkę, grudkę mięsa krabowego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Naleśniki Z Krabową Cebulką, Warstwy kraba i cebuli, oraz Imbir I Scallion Crab Recipe (???).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ułóż plastry bagietki w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec w 450 przez 4 protokół lub do rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika, pozostawiając kromki chleba na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Połącz 1/4 szklanki kraba, marchew, sos sojowy, olej sezamowy i olej z orzeszków ziemnych w robocie kuchennym; proces przez około 1 minutę lub aż mieszanina będzie gładka, skrobanie w dół boki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ArachidowyOlej Arachidowy
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sos SojowySos Sojowy
MarchewMarchew
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
6
Przenieść do miski. Wymieszać w pozostałych 1/4 szklanki mięsa krabowego, zielona cebula, imbir, i sos chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
CrabmeatCrabmeat
ImbirImbir
Papryka ChiliPapryka Chili
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Rozprowadzić około 2 łyżeczki mieszanki kraba na każdej kromce chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
KrabKrab
8
Posypać równomiernie prażonym sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
9
Piec w temperaturze 450 przez 7 minut lub aż blaty będą złote. Schłodzić przez kilka minut przed podaniem na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn