Tost Irlandzki
Irlandzkie tosty wymagają z grubsza 50 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 367 kalorii, 13g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do dzień św. Patryka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka ekstraktu z wanilii, jajka, Likier irish cream i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pikantny kukurydziany mostek wołowy + Irlandzki Cheddar francuskie tosty z pesto z jarmużu Slaw, Bottoms Up Brownie Sundae Irish Floats with Burnt Irish Caramel + Hot Fudge, oraz Celebrating My Irish Heritage Through Food (Cheesy Irish Soda Scones) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój chleb na 12 plastrów. W misce, ubić razem jajka, Irish whiskey, Irish cream liqueur, i ekstrakt waniliowy, aż dobrze wymieszane.
Podgrzać trochę masła na patelni na średnim ogniu, aż masło jest gorące i piana zniknęła. Naciśnij każdy kromka chleba do mieszaniny jaj, a następnie smażyć na gorącej patelni, aż ładnie rumiane z obu stron, o 2 protokół na stronę.
Dodaj więcej masła do patelni w razie potrzeby.
Każdy plasterek posmarować masłem i posypać cukrem cukierniczym.