Toskańska Polędwica wieprzowa może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.26 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 220 kalorii, 25g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Mieszanka szalotki, pieprz, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Toskańska Pieczona Polędwica Warzywno-Wieprzowa, Grillowana polędwica wołowa z kapustą toskańską i szalotką Confit, oraz Toskańska Pieczeń Wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Połączyć 1 łyżka oliwy z oliwek, ocet, 1/2 łyżeczki soli, szalotki, i endive w patelni do pieczenia; wrzucić dobrze do herbu. Ułożyć warzywa równomiernie na środku patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Endive
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Połączyć pozostałe 1 łyżeczka oleju, pozostałe 1/2 łyżeczki soli, rozmaryn, a następnie 5 składników (przez czosnek) w małej misce. Mieszankę rozmarynu natrzeć na wieprzowinę. Ułóż wieprzowinę na wierzchu warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Szyjki Z Kurczaka
1 Pomarańcza, Skórka
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.