Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj toskańską pierś z indyka z sosem szałwiowym. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 71g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 640 kalorii. Na 4,18 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka indyka, sól i pieprz, marchew, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczona z szałwii pierś z indyka i sos, Cytrusowo-szałwiowa Pieczona pierś indyka z sosem: mały tłum, oraz Pieczona pierś z indyka z chlebem kukurydzianym-farsz z szałwii i sos Brandy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni, gotować pancetta na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
2
Dodać cebulę i gotować, mieszając, aż pancetta i cebula są rumiane, 6 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać czosnek, tymianek i szałwię i gotować przez 1 minutę. Wymieszać z bułką tartą i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
4
Przełożyć do miski do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
5
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji Kanapek
6
Połóż pierś indyka na powierzchni roboczej, od strony skóry w dół. Ostrożnie usuń chrząstkę w środku; uważaj, aby nie przeciąć skóry. Złóż oferty na zewnątrz, utrzymując je przyczepione. Przykryj indyka folią i spłaszcz go do nawet 1 1/4 cala za pomocą funta do mięsa. Indyka doprawić solą i pieprzem, równomiernie rozprowadzić farsz na mięsie. Na początku odpokutować pierś z indyka na zwartą pieczeń. Zawiąż pieczeń w 5 miejscach sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Starta Słodka Cebula (lub Drobno, Drobno Posiekana)
Pieprz Arbolowy
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
3 Szklanki Bułki Tartej Panko
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
7
Linia 9-na-13-calowy patelni z plasterkami pancetta. Na patelni rozsypać cebulę, marchew, całe liście szałwii i gałązki tymianku i ułożyć indyka na wierzchu. 1 łyżkę masła natrzeć na indyka i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
2 Duże Szczypty Garam Masala
Słonina Wieprzowa
(oderwany Od łodygi)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
8
Indyka pieczemy na środku piekarnika przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji Kanapek
9
Dodaj 1 szklankę wody do patelni i posmaruj indyka pozostałą 1 łyżką masła. Piecz przez 45 minut dłużej, lub do momentu, w którym termometr natychmiastowy włożony w najgrubszą część rejestruje 140; w razie potrzeby dodaj więcej wody do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oderwany Od łodygi)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
10
Przenieś indyka na deskę do rzeźbienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
11
Do miski wlać soki z patelni. Łyżka off tłuszczu, rezerwując 2 łyżki w małej misce. Mąkę wymieszać z tłuszczem, aby uzyskać pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies (szybki Lub Zwykły)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
12
Ustawić patelnię na umiarkowanie wysokim ogniu. Kiedy zacznie skwierczeć, dodaj wino i gotuj, aż odparuje, skrobając patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
13
Przenieść zawartość patelni do dużego rondla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
14
Dodać wywar z indyka i soki z patelni i doprowadzić do wrzenia. Dusić do zmniejszenia do 3 filiżanek, o 25 protokół. Odcedź ciecz, mocno naciskając na ciała stałe i wróć do rondla. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, ubić w pastie mąki i gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Turcja Stado
Owies (szybki Lub Zwykły)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
15
Tymczasem, na małej patelni, gotować posiekaną pancetta na umiarkowanym ogniu, aż rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
16
Dodać posiekaną szałwię i gotować, aż pachną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
17
Dodać pancettę do sosu i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
2 Duże Szczypty Garam Masala
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
18
Odrzuć sznurki i pokroić indyka w 1/3-calowe plastry. Ułóż plastry na talerzu i podawaj sos osobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki