Tortellini z prażonymi warzywami korzeniowymi
Tortellini z prażonymi warzywami korzeniowymi może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka warzyw korzeniowych, przypraw, ser tortellini i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tortellini z prażonymi warzywami korzeniowymi, Rootin 'tootin' palone korzenie-prażone warzywa korzeniowe w papierze, oraz Sałatka Tortellini z pieczonymi warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. wrzuć warzywa z 1/4 szklanki dressingu i włoskiej przyprawy.
Rozprowadzić równomiernie na lekko nasmarowanej folią patelni do pieczenia o wymiarach 15x10x1 cali.
Piec 20 do 30 min. lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące-delikatne. Tymczasem gotuj tortellini zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Tortellini odsączyć; umieścić w dużej misce.
Dodać warzywa, ser i pozostały dressing; wrzucić lekko.