Torte Sacher

Torte Sacher
Sacher Torte może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 522 kalorie. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz rum, masło, słodko-gorzką czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Torte Sacher, Torte Sacher, oraz Torcik Sacher Laury dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Posmaruj 9-calową sprężynową patelnię. Dno garnka wyłożyć papierem do pieczenia i posmarować masłem. Odkurz patelnię mąką, wyciągając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
3
W dużej misce, za pomocą ręcznego miksera elektrycznego, ubijaj białka z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
W małej misce wymieszać mąkę uniwersalną z mąką migdałową i solą. W innej dużej misce, ubić masło i cukier, aż puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać żółtka, pojedynczo i ubijać, aż będą puszyste. Ubić w czekoladzie, a następnie ubić w mące. Ubij jedną czwartą białek, a następnie za pomocą szpatułki złóż resztę białek, aż nie pozostaną żadne smugi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię i wygładzić wierzch.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Piec ciasto na środku piekarnika przez 35 do 40 minut, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie z kilkoma wilgotnymi okruchami dołączonymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Niech ciasto ostygnie na stojaku z drutu przez 30 minut, a następnie wyjąć pierścień i niech ciasto ostygnie całkowicie. Odwróć ciasto na talerz i obrać pergamin. Obróć ciasto z prawej strony do góry. Za pomocą długiego ząbkowanego noża pokrój ciasto poziomo na 3 równe warstwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
9
W małej misce bezpiecznej dla mikrofal, ubijać 1/4 szklanki plus 2 łyżki konfitur morelowych z 1/4 szklanki wody i kuchenki mikrofalowej, aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MoreloweKonfitury Morelowe
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Ustaw dno formy sprężynowej na stojaku z drutu i ustaw stojak na blasze do pieczenia. Ułóż górną warstwę ciasta, pokrój bok do góry,na patelni springform.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
11
Posmaruj ciasto jedną trzecią roztopionej moreli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MoreloweKonfitury Morelowe
12
Rozprowadzić na wierzchu 1/2 szklanki niezamalowanych konfitur morelowych i przykryć środkową warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MoreloweKonfitury Morelowe
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
13
Posmaruj powierzchnię inną trzecią roztopioną konfiturą i rozprowadź kolejną 1/2 szklanki niezamarzanych konfitur na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
14
Posmaruj ściętą stronę ostatniej warstwy pozostałymi roztopionymi konfiturami i ułóż ją ściętą na cieście. Używając ząbkowanego noża, przyciąć krawędzie ciasta, jeśli to konieczne, aby je wyrównać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
15
W misce mikrofalowej, kuchenka mikrofalowa pozostałe 1/4 szklanki plus 2 łyżki konfitury moreli do stopienia, o 30 sekund. Przetrzeć przetwory przez sitko, aby usunąć cząstki stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MoreloweKonfitury Morelowe
PrzetworyPrzetwory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
16
Posmaruj konserwy na całym cieście, aż do całkowitego pokrycia. Przechowywać w lodówce przez 20 minut, aż zestaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
17
Tymczasem w średnim rondlu ubić syrop kukurydziany z rumem i 2 łyżkami wody i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż lekko zgęstnieje, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
18
Umieść czekoladę w żaroodpornej misce i wlej gorącą mieszaninę na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
19
Odstawić do roztopienia, a następnie ubijać, aż będzie gładka. Jeśli polewa czekoladowa jest zbyt gęsta, aby wlać, wlać kolejną łyżkę gorącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
20
Ostudzić do ogrzania.
21
Za pomocą szpatułki przesuniętej zeskrobać nadmiar przetworów z ciasta, aby był lekko powlekany. Powoli wlać połowę ciepłej polewy czekoladowej na środku ciasta, pozwalając jej delikatnie pokryć wierzch i rozprowadzić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
PrzetworyPrzetwory
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
22
Rozłóż glazurę, aby równomiernie pokryć torte. Mikrofalówka pozostałą glazurę na kilka sekund i powtórzyć nalewanie i rozprowadzanie. Zeskrobać nadmiar glazury. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 10 minut, aby ustawić glazury, następnie pokroić torte w kliny i podawać z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn