Pory z boczkiem i pieczarkami
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Pora z boczkiem i pieczarkami może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 45 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz paczkę kasztanów, rashers smugowany boczek, kilka gałązek tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest dobre. Kurczak na patelni z pieczarkami, białym winem, boczkiem i porami, Rumiane pory i pieczarki, oraz Duszone pory i grzyby są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni, następnie dodać boczek i smażyć przez kilka minut, aż uzyska złoty kolor.
Dodaj tymianek, grzyby i pory z przyprawami (pamiętaj, że boczek może być słony), przykryj patelnię i gotuj na małym ogniu przez 20-25 minut, aż por będzie miękki.