Torta de Repollo (kolumbijski tort z kapusty)
Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 331 kalorii, 14g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 306 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka jaj, pietruszki, kapusty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Torta de Choclo (kolumbijskie ciasto kukurydziane), Torta Negra Colombiana (Colombian Black Cake), oraz Coleslaw kolumbijski (Ensalada de Repollo y Zanahoria).
Instrukcje
W dużej patelni sauté na średnim ogniu roztopić masło. Gdy masło jest gorące, dodać szalotki i podsmażyć, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 5 protokół.
Dodać kapustę i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, 15 do 20 protokół. Doprawić solą i pieprzem, przelać do miski.
Dodać ser, jajka, mleko, bułkę tartą, natkę pietruszki i doprawić solą i pieprzem.
Przełożyć do naczynia do pieczenia i piec przez 30 minut lub do momentu, gdy ustawi się na 350 F.
Podawać na ciepło z sosem pomidorowym na boku.