Tort Z Musem Czekoladowym

Tort Z Musem Czekoladowym
Tort z musem czekoladowym może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Za 86 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 323 kalorie, 4G białka, oraz 26g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Jeśli masz pod ręką cukier, półsłodkie kawałki czekolady, żółtka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 19%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Tort Z Musem Czekoladowym, Tort Z Musem Czekoladowym, oraz Tort Z Musem Czekoladowym Mocha.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze trzy składniki; naciśnij na spód natłuszczonego 9 cali. tortownica.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
2
Piec w temperaturze 375° przez 8-10 minut. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Umieść każdy smak czekolady w osobnej misce; odstawić. W innej misce posyp żelatyną wodę; odstawić na 1 minutę lub do zmiękczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
W małej misce ubijaj żółtka z dużą prędkością przez 3 minuty lub do uzyskania lekkiej i puszystej masy. Stopniowo dodawaj cukier, ubijając, aż będzie gęsty i cytrynowy. Stopniowo ubijaj na pół i pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Przełóż do dużego rondla; gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż termometr wskaże 160° i mieszanina zgęstnieje, około 3 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Zdjąć z ognia; mieszać żelatynę do rozpuszczenia. Natychmiast wylej jedną trzecią mieszanki jajecznej na każdy smak czekolady; szybko mieszaj, aż się rozpuści. Ostudzić przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
(Keebler)(Keebler)
7
W dużej misce ubij śmietanę, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż jedną trzecią bitej śmietany do każdej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
Wlej słodko-gorzką mieszankę czekolady na przygotowaną patelnię. Zamrozić do twardości, około 15 minut. Powtórz z mieszanką mlecznej czekolady,a następnie z białą czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Z Cytryny1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Z Cytryny
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Czekolada MlecznaCzekolada Mleczna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Aby podać, ostrożnie przesuń ostrym nożem wokół krawędzi patelni, aby poluzować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Usuń stronę patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Udekoruj w razie potrzeby, skropiąc rozpuszczoną czekoladą, aby stworzyć konary sosny i polewając szyszkami z czekoladowo-migdałowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
( 23)( 23)

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na Torte. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn