Tort Z Białej Czekolady I Orzechów Makadamia
Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 457 kalorii. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 133 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, wodę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto z białej czekolady z lukrem z białej czekolady, Ciasto bananowe z polewą Makadamia z białej czekolady, oraz Pełnoziarnista Biała Czekolada Makadamia Ciastko Ciasto {Prezenty W Słoiku} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na ciasto: ustawić stojak piekarnik do pozycji środkowej i rozgrzać piekarnik do 177°. Płaszcz 17 1/4-przez 11 1/2-calowy galaretki roll patelni z pieczenia sprayu.
Mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól ubić razem w średniej misce; rezerwy. W dużej misce, beat masło i brązowy cukier z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste, o 2 protokół.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu, skrobanie boki i dno miski z gumową szpatułką w razie potrzeby.
Dodaj wanilię i pokonać tylko włączenie.
Mieszankę mąki dodać do mieszanki masła w trzech dodatkach, na przemian z maślanką. Wymieszać z chipsami z białej czekolady i orzechami macadamia.
Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię, upewniając się, że powierzchnia jest równa.
Piec, aż tester ciasta włożony do ciasta wyjdzie czysty, 25 do 30 minut.
Przenieść do regału chłodzącego i całkowicie schłodzić, około 1 godziny.
Połącz cukier, syrop kukurydziany i wodę w rondlu o średnim ciężkim dnie. Gotować na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Zwilż czystą szczoteczkę do ciasta wodą i wytrzyj kryształy cukru z boków patelni. Gotować mieszaninę, wirując (ale nie mieszając) od czasu do czasu, aż cukier zmieni głęboki bursztyn, 5 do 7 minut. Natychmiast wyjąć z ognia i dodać śmietanę i sól; mieszanina bąbelków i rozpylać. Wróć do ognia i mieszaj na małym ogniu, aż mieszanina będzie gładka.
Osolony karmel skropić na ostudzonym cieście i pokroić na 16 lub 24 kawałki; podawać.