Tort szyfonowy mieszany jagodowy z lukrem migdałowo-serowym
Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 14 porcji z 753 kalorie, 9g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś czekoladę, skórkę cytrynową, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciasto czekoladowe z mieszanym nadzieniem jagodowo - serowym, Babeczki migdałowe z nadzieniem z tequili jagodowej, polane marcepanem i lukrem z serem Acai, oraz Ciasto marchewkowe Whoopie placki w / Migdałowy krem ser lukier dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wlać pół na pół do średniego rondla. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; dodać fasolę i doprowadzić śmietanę na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Wanilia
Nasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; przykryć i strome 15 minut. Wymieszać cukier i mąkę w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Ubić jajka, następnie rozgrzać pół na pół; powrócić do tej samej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na Pół
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Patelnia
4
Dodaj pastę migdałową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Migdałowa
5
Ubij na średnim ogniu, aż pasta migdałowa rozpuści się i zagotuje krem, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Migdałowa
Budyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
6
Zdjąć z ognia.
7
Dodać białą czekoladę i masło; ubijać do rozpuszczenia i wygładzenia. Naciśnij folię foliową na krem; schłodzić 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Czekolada
Budyń
Masło
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Trzepaczka
8
Usuń fasolę wanilii. Ubij śmietanę na szczyty; złóż w kremie w 3 dodatkach. Przykryć; schłodzić co najmniej 6 godzin. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Budyń
Krem
1
Rozgrzej piekarnik do 163°. masło i mąka dwie patelnie o średnicy 10 cali z wysokimi bokami 2 cali. Mąkę przesiać, 3/4 szklanki cukru, proszek do pieczenia i sól przesiać do dużej miski. Używając miksera elektrycznego, ubić 1/2 szklanki letniej wody do suchych składników; ubić w oleju, żółtka jaj, oba ekstrakty i obrać. Używając czystych, suchych ubijaczy, ubij białka w średniej misce, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać pozostałą 1/2 szklanki cukru, ubijając do sztywności, ale nie do wyschnięcia. Białka złożyć na ciasto w 3 dodatkach. Zmierz 4 2/3 szklanki ciasta na 1 przygotowaną patelnię i 3 1/3 szklanki ciasta na drugą patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
żółtko Jaja
Masło
Mąka Uniwersalna
Cukier
Woda
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Cukierki Peachie-o
Piekarnik
Patelnia
2
Piec ciasta, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 25 minut dla cieńszego ciasta i 30 minut dla większego ciasta. Fajne ciasta w patelniach na stojakach 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Pokroić wokół ciasta i obrócić na stojaki; całkowicie ostudzić.
4
Umieść cieńsze ciasto na dnie patelni o średnicy 9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Tarta
5
Rozprowadzić 1/2 szklanki konfitury, pozostawiając 1/2-calowy zwykły Brzeg. Łyżka 1 1/2 szklanki napełniania dollops na wierzchu konfitury; rozprowadzić równomiernie. Schłodzić, aż napełnienie będzie twarde, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetwory
Funtów Jeżyn (około
6
Pokrój większe ciasto poziomo na pół.
7
Umieścić 1 połowę, odciąć bok w dół, na szczycie schłodzonego nadzienia.
8
Rozprowadzić 1/2 szklanki konfitury, pozostawiając 1/2-calowy zwykły Brzeg. Łyżka 1 1/2 szklanki napełniania dollops na wierzchu konfitury; rozprowadzić równomiernie. Wierzch z pozostałą warstwą ciasta, przyciąć bok w dół . Przykryć ciasto i pozostałe nadzienie; schłodzić 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetwory
Funtów Jeżyn (około
1
Beat twarożek, masło, cukier, i oba ekstrakty w dużej misce do mieszania. Beat W 3/4 szklanki pozostałego napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Rozłóż 1 szklankę lukier cienko po bokach i wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
Funtów Jeżyn (około
3
Rozłóż ciasto z pozostałym lukrem, budując wysoką krawędź wokół górnej krawędzi. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć kopułą ciasta i schłodzić.)