Ten przepis służy 16. Jeśli 99 centów za porcję spada w budżecie, malinowy tort Mocha może być doskonałym bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mleka, ekstrakt z wanilii, bita mieszanka z polewą i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Czekoladowo-Malinowe Mocha, Tort malinowy Oreo Mocha Sernik z kawą Spadochronową, oraz Ciasto Marmurowe Z Orzechami Laskowymi Mocha Z Ganache Z Kwaśną Śmietaną Mocha dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Przygotuj mieszankę tortową zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, zastępując kawę wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Mix
Kawa
Woda
3
Wlać ciasto do 2 (8-calowych) okrągłych patelni na ciasto.
4
Piec w temperaturze 375 przez 20 do 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Fajne ciasta w patelniach 10 minut na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
5
Usuń ciasta z patelni. Poke kilka otworów w każdej warstwie ciasta drewnianym kilofem.
Połącz mieszankę kakao i ubitą mieszankę do polewy w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą Polewą
Kakao W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Dodać mleko i wanilię; ubić mikserem z małą prędkością, aż do wymieszania. Beat z dużą prędkością przez 4 minuty lub aż miękkie szczyty tworzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Ułożyć 1 warstwę ciasta na talerzu; na wierzch polać polewą. Wierzchnia pierwsza warstwa z drugą warstwą ciasta; rozłożyć pozostały lukier na bokach i wierzchu ciasta. Schłodzić matowe ciasto, aż będzie gotowe do podania.