Tort Czekoladowy Smażony W Głębokim Tłuszczu

Tort Czekoladowy Smażony W Głębokim Tłuszczu
Smażone w głębokim tłuszczu ciasto czekoladowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 716 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, soda oczyszczona, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Głębokie Ciasto Czekoladowo-Śmietankowe, Głębokie Ciasto Czekoladowo-Śmietankowe, oraz Ciasto Smażone Na Głębokim Tłuszczu Ciasto Ciasteczkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 10-calowa patelnia bundt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Jadalne Kwiaty Jako Dodatek, OpcjonalnieJadalne Kwiaty Jako Dodatek, Opcjonalnie
2
Wymieszaj płatki, cukier i cynamon. Podziel równo między 2 talerze ciasta lub inne płytkie pojemniki. Beat jajka z wodą w innym talerzu ciasto lub płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Cut Funt ciasto na kawałki wielkości kęsa kwadratowych. Naciśnij każdy kwadrat w mieszaninie zbóż i naciśnij powłoki do ciasta. Zanurz plac powlekany w myciu jaj, a następnie zwiń w drugim pojemniku z mieszaniną zbóż. Ponownie naciśnij powłoki na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Zamrozić powlekane placki ciasto na woskowanym papierze wyłożonym blachą do pieczenia, aż będzie solidne, 4 do 6 godzin. Smaż mrożone placki tortowe w głębokim tłuszczu przez 45 sekund.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
Posypać cukrem pudrem i skropić syropem czekoladowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nieupieczony Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu (9 Cali)Nieupieczony Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu (9 Cali)
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
6
Podawać z bitą śmietaną i wiśnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
7
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Tłuszcz i mąka 10-calowa patelnia bundt. Mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól i kakao przesiać i odstawić. Za pomocą miksera elektrycznego, śmietanę razem masło, skrócenie, i cukier, aż puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Jadalne Kwiaty Jako Dodatek, OpcjonalnieJadalne Kwiaty Jako Dodatek, Opcjonalnie
9
Dodać jajka, 1 na raz, i dobrze wymieszać po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
10
Dodać mąkę i maślankę na przemian do mieszanki masła, zaczynając i kończąc mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
11
Dodać wanilię i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
12
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
13
Piec przez 1 godzinę i 45 minut lub aż ciasto jest zrobione.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
14
Wyjąć z piekarnika i pozostawić ciasto do ostygnięcia na patelni przez 10 minut. Odwróć na talerz ciasta i służyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn