Tort Czekoladowy Smażony W Głębokim Tłuszczu
Smażone w głębokim tłuszczu ciasto czekoladowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 716 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, soda oczyszczona, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Głębokie Ciasto Czekoladowo-Śmietankowe, Głębokie Ciasto Czekoladowo-Śmietankowe, oraz Ciasto Smażone Na Głębokim Tłuszczu Ciasto Ciasteczkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 10-calowa patelnia bundt
Wymieszaj płatki, cukier i cynamon. Podziel równo między 2 talerze ciasta lub inne płytkie pojemniki. Beat jajka z wodą w innym talerzu ciasto lub płytkiej misce.
Cut Funt ciasto na kawałki wielkości kęsa kwadratowych. Naciśnij każdy kwadrat w mieszaninie zbóż i naciśnij powłoki do ciasta. Zanurz plac powlekany w myciu jaj, a następnie zwiń w drugim pojemniku z mieszaniną zbóż. Ponownie naciśnij powłoki na ciasto.
Zamrozić powlekane placki ciasto na woskowanym papierze wyłożonym blachą do pieczenia, aż będzie solidne, 4 do 6 godzin. Smaż mrożone placki tortowe w głębokim tłuszczu przez 45 sekund.
Posypać cukrem pudrem i skropić syropem czekoladowym.
Podawać z bitą śmietaną i wiśnią.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Tłuszcz i mąka 10-calowa patelnia bundt. Mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól i kakao przesiać i odstawić. Za pomocą miksera elektrycznego, śmietanę razem masło, skrócenie, i cukier, aż puszyste.
Dodać jajka, 1 na raz, i dobrze wymieszać po każdym dodaniu.
Dodać mąkę i maślankę na przemian do mieszanki masła, zaczynając i kończąc mąką.
Dodać wanilię i dobrze wymieszać.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec przez 1 godzinę i 45 minut lub aż ciasto jest zrobione.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić ciasto do ostygnięcia na patelni przez 10 minut. Odwróć na talerz ciasta i służyć.