Tort Czekoladowo-Orzechowy
Tort czekoladowo-orzechowy wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 258 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz białka, ekstrakt z wanilii, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tort Czekoladowo-Orzechowy, Tort Czekoladowo-Orzechowy, oraz Tort Czekoladowo-Orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zalać 9-calową patelnię springform sprayem do gotowania i posypać 2 łyżeczkami mąki.
Umieść orzechy laskowe w średniej patelni nonstick. Gotować na średnim ogniu 6 minut lub aż lekko tosty, często mieszając. Obróć orzechy na ręcznik.
Zwiń ręcznik; zetrzyj Skórki. Super.
Orzechy laskowe umieścić w robocie kuchennym; proces aż grubo zmielone.
Dodaj 3 łyżki mąki; proces aż drobno zmielone.
W dużej misce wymieszać 1 szklankę cukru granulowanego i 6 kolejnych składników (cukier przez 3 białka); dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodać mieszaninę orzechów laskowych i dobrze wymieszać. Ubić 7 białek z dużą prędkością miksera, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać 3 łyżki cukru granulowanego, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż jedną trzecią mieszaniny białek jaj w mieszaninę kakaową; delikatnie złóż pozostałą mieszaninę białek jaj. Łyżka do przygotowanej patelni springform.
Piec torte w 350 przez 40 minut lub do zestawu; ostudzić torte na stojaku z drutu.
Usuń boki patelni. Na torcie ułożyć maliny, a na malinach przesiać cukier puder.