Tonkatsu-Kotlet schabowy po Azjatycku
Tonkatsu-Kotlet schabowy w stylu azjatyckim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 292 kalorie, 32G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.77 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów japońskiej kuchni. Jeśli masz pod ręką jajka, olej roślinny, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tonkatsu-Kotlet schabowy po Azjatycku, Kotlet Schabowy Azjatycki (Sos Sojowy Imbirowy), oraz Przepis Na Kanapki Schabowe W Stylu Chicago dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać jajka, mleko, czosnek, sól i pieprz.
Rozgrzać olej w dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Umieścić okruchy panko w płytkiej misce.
Kotlety schabowe opłukać wodą, a następnie zanurzyć w mieszaninie jajecznej. Okruchy Panko zalać, ponownie zanurzyć w mieszaninie jajecznej, a następnie zalać kolejną warstwą okruchów panko.
Układaj kotlety na talerzu, aż reszta się skończy. Jeśli masz czas, pozwól im ustawić na około 10 minut, a powłoka ustawi się bardzo dobrze. Jeśli chcesz zamrozić kotlety, teraz jest czas.
Gdy olej jest bardzo gorący, umieścić kotlety wieprzowe na patelni i smażyć przez około 5 minut z każdej strony, aż złoty kolor będzie brązowy.