Tonik Imbirowo-Cytrynowy
Tonik imbirowo-cytrynowy może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Mieszanka soku jabłkowego, imbiru, sorbetu cytrynowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Sezon Na Grypę Imbir Miód Tonik Cytrynowy, Rosemary Lemon Gin & Tonic, oraz Blackberry Lemon Gin & Tonic.
Instrukcje
Umieść 1 filiżankę cydru w blenderze.
Umieść 3 łyżki startego imbiru na kilku warstwach wilgotnej gazy. Zebrać krawędzie gazę razem; wycisnąć worek gazę na małej misce. Odstawić 2 łyżki soku z imbiru i wyrzucić pozostały sok z imbiru i miąższ.
Dodać sok z imbiru i pozostałą 1 łyżkę startego imbiru do blendera i proces aż będzie gładki.
Dodaj pozostały cydr i sorbet. Zmiksować do uzyskania gładkiej piany.
W razie potrzeby udekoruj plasterkami cytryny.