Tofu Fudge Mocha Bars
Tofu Fudge Mocha Bars to wegańskie przepis z 24 porcjami. Za 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten napój ma 121 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką mąkę, rozpuszczalną kawę bezkofeinową w proszku, ekstrakt z wanillanu i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batony Cynamonowo-Mokka, Mocha Fudge Bundt ciasto z polewą Mokka Fudge, oraz Mocha Fudge Pie dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Za pomocą miksera elektrycznego zmiksuj tofu na kremową konsystencję.
Dodaj olej, sól, cukier, kakao, kawę i wanilię i dobrze wymieszaj.
Gdy cukier rozpuści się w mieszance tofu, wyjmij miskę z miksera elektrycznego i ubij mąkę.
Wlej ciasto do natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Piec 25 do 30 minut lub do momentu, gdy ciasto odsunie się od boku patelni. Paski będą błyszczące, prawie niedokończone. Ostudzić na patelni, a gdy ostygnie pokroić w paski za pomocą czystego, mokrego noża.