Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 5G białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin i 35 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, dyni, śmietany do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Toffi-sernik dyniowy, Sernik Z Dyni Toffi Crunch, oraz Sernik dyniowy z lepkim sosem toffi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 149°. Spray 9-calowy springform patelni z gotowania sprayu. W małej misce, wymieszać okruchy i masło. Naciśnij w dolnej części patelni.
W dużej misce, beat twarogu, 1/2 szklanki cukru i wanilii z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż będzie gładka. Ubić 2 jajka. Wymieszać 1 szklankę bitów toffi.
Rozłożone na skorupie. W dużej misce wymieszać dynię, śmietanę do ubijania, 2/3 szklanki cukru, cynamon, sól i pozostałe 3 jajka tylko do wymieszania. Powoli i ostrożnie łyżkę na warstwę sernika.
Piec 2 godziny lub do krawędzi sernika jest ustawiony co najmniej 2 cale od krawędzi patelni, ale centrum nadal lekko jiggles po przeniesieniu. Wyłącz piekarnik; otwórz drzwi piekarnika co najmniej 4 cale. Pozostawić sernik w piekarniku 30 minut. Uruchomić szpatułkę wokół krawędzi patelni. Fajne 30 minut. Przechowywać w lodówce 6 godzin lub na noc. Uruchom szpatułkę wokół krawędzi patelni; usuń stronę patelni. Ubijamy polewę na brzegach sernika; posypujemy pozostałymi kawałkami toffi.