Toffi, puszyste Pianki i orzechy makadamia lub Hiszpańskie lody orzechowe
Przepis Butterscotch, puszyste Pianki i orzechów Macadamia lub hiszpańskich lodów orzechowych może zaspokoić Europejski głód w około 5 godzin i 30 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 3441 kalorii, 30g białka, oraz 189g tłuszczu każdy. Na 12,77 zł / porcja, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz syrop kukurydziany, ekstrakt waniliowy, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Puch Marshmallow, Puch Piernikowy Marshmallow, oraz Domowe Pianki Puchowe dla podobnych receptur.
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
2
Wrzucić nasiona, połówki strąków, śmietanę mleczną i 1/4 szklanki brązowego cukru do rondla o grubym dnie. Doprowadzić tylko do punktu wrzenia na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Dodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
W międzyczasie połącz pozostałe 3/4 szklanki brązowego cukru, żółtka i ekstrakt z wanilii w dużej misce i ubijaj, aż się zmieszasz. Delikatnie ubijając żółtka, wlej do nich gorącą śmietanę, aby stopniowo się rozgrzały. Wrzuć wszystko do rondla i gotuj mieszając drewnianą łyżką. Upewnij się, że stale skrobanie łyżkę na dnie patelni, więc krem nie przypala. Krem robi się, gdy lekko zgęstnieje i może równomiernie pokryć tylną część łyżki. Nie pozwól, aby doszło do wrzenia. Przecedzić krem przez drobne sito. Naciśnij nasz cały płyn w ziarnach wanilii i nestle pojemnik z kremem w dużej misce z lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Odmiany Grzybów
1 Duże Pomarańczowe żelki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Przenieść krem do maszyny do lodów i zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do Lodów
6
Gotowe lody umieść w pojemniku do przechowywania i zamrozić, aż będą twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
1
W małym rondlu wyposażonym w termometr cukierkowy, przynieś wodę, syrop kukurydziany, 3/4 szklanki cukru i fasoli waniliowej do 246 stopni F. W międzyczasie, w całkowicie czystej, suchej misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczki, ubij białka jaj, sól i śmietanę z kamienia nazębnego, aż do kremowej i spienionej, o 2 protokół. Nadal ubijając, posypać pozostałą 1 łyżką cukru i nadal ubijać, aż białka utrzymają się bardzo miękkie szczyty, około 2 minut. Mieszając powoli, ostrożnie skropić gorącym syropem. Włącz mikser do wysokiej i ubijać, aż będzie gęsty, puszysty i po prostu ciepły, około 7 minut. Włącz mikser do niskiego poziomu i ubijaj w pestkach wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Tatarski
Miód Cytrusowy
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
Około 1,5 Uncji (43 Gramów) Cukru
Majonez Do Wiązania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
W średnim rondlu na dużym ogniu zagotować cukier, masło i fasolę waniliową, ubijając do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Zdjąć z ognia i ubić sól i ciepły krem, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1
Przynieś śmietanę, syrop kukurydziany, cukier, kakao, sól i połowę czekolady do wrzenia w 1 do 1 1/2-quart ciężkiego rondla na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż czekolada się rozpuści. Zmniejszyć ogień i gotować przy niskim wrzeniu, mieszając od czasu do czasu, 5 minut, a następnie usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Posypka W Kształcie Serca
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj masło, wanilię i pozostałą czekoladę i mieszaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Miód Cytrusowy
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
3
Podawać na ciepło.
1
Do każdego z 4 dań do lodów włóż kilka gałek lodów. Top z puchem i sosami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
2
Dekoruj orzechami i kompot wiśniowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kompot
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
3
W rondlu połączyć cukier, wiśnie i 1/2 szklanki wody. Doprowadzić do S gotować na wolnym ogniu i gotować, aż wiśnie zaczynają się rozpad, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Czereśnie wyjąć łyżką szczelinową; zaparkować. Gotowanie gotować na wolnym ogniu do zmniejszenia i syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
Zdjąć z ognia, dodać Kirsch i zapalić długim zapałką kuchenną, aż płomienie ustąpią. Wiśnie odstawić na patelnię i krótko podgrzać.