Tilapia Ze Skórką Migdałową

Tilapia Ze Skórką Migdałową
Tilapia ze skórką migdałową jest pescatarian danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.26 za porcję. Jedna porcja zawiera 587 kalorii, 47g białka, oraz 27 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka migdałów, filety z tilapii, bułka tarta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tilapia Ze Skórką Cebulową, Tilapia z fioletową skórką ziemniaczaną i szczypiorkowym olejem rozmarynowym, oraz Pieczona Tilapia z suszonymi pomidorami Skórka z parmezanem.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapian w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn