Tilapia Provencal
Tilapia Provencal jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 30 porcjami. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 45 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 30 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz filety tilapia, oliwki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tilapian w sosie grzybowym (Tilapian en Salsa de Champiñones), Paris Village Tilapia Filet-położony w Las Vegas Paryż sprawia, że specjalny filet Tilapia, oraz Dorsz Prowansalski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Umieść rybę w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia 13x9 cali rozpylonym bez sprayu do gotowania.
Przyprawy wymieszać w małej misce.
Posypać rybę 2 łyżeczkami mieszanki przyprawowej.
Wymieszać pomidory, oliwki, cebula, olej, Wino i pozostałą mieszankę przypraw w małej misce, aż dobrze wymieszane. Łyżka równomiernie na rybę.
Piec 18 do 20 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio