Ten przepis służy 35. Jeśli 1,01 zł za porcję spada w Twoim budżecie, Czerniejąca Tilapia może być niesamowitym bezglutenowe i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać ser mozzarella, philadelphia cream cheese, tilapia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tilapia Poczerniała, Blackened Tilapia Po ' Boy, oraz Tilapia Poczerniała.
Instrukcje
1
Połącz przyprawę do pieprzu cytrynowego, czosnek w proszku, proszek gumbo fil i 1 łyżeczkę. każda poczerniona przyprawa, mieszanka Cajun gumbo i zmielona czerwona papryka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Blackening Spice
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Gumbo
2
Mieszankę przyprawową wcierać po obu stronach filetów rybnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
3
Roztopić 1/2 Puchar masła w dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj tilapia do patelni; gotować 3 min. z każdej strony lub aż zbrązowieje po obu stronach. Utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tilapia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
W międzyczasie roztopić pozostałe masło w drugiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać serek, pieczarki, zupę, śmietanę, cebulę i czosnek; gotować i mieszać delikatnie 6 min. lub aż ser topi się i mieszaninę miesza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.