The Hot Pink
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 238 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 30 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz gin tanqueray, buraki, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 72 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Hot Pink Coconut Slaw, Pink Salt & Pink Pepper Cupcakes, oraz Różowe babeczki grejpfrutowe z różowym grejpfrutowym lukrem serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć seler, buraki, chrzan, cukier i sól w słoiku kwarty. Wstrząsnąć, aby połączyć i przechowywać w lodówce przez 72 godziny, wstrząsając raz dziennie, aby pomóc rozpuścić cukier.
Odcedzić mieszaninę przez sito o drobnej siatce, naciskając ciała stałe, aby wydobyć jak najwięcej syropu. Wyrzucić substancje stałe i dodać ocet do syropu. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
W przypadku gorącego różowego koktajlu: napełnij shaker koktajlowy lodem.
Dodaj syrop z krzewów i gin. Wstrząsnąć, aż dobrze schłodzone, o 20 sekund.
Przelej do szklanki Typu highball (Long) wypełnionej lodem, dopełnij seltzerem, wymieszaj, aby połączyć i podawać.