The Best Ever Classic Jewish Noodle Kugel
Przepis najlepszy kiedykolwiek Klasyczny Żydowski makaron Kugel może zaspokoić swoje żydowskie pragnienie w około 1 godzina i 10 minut. Ten przepis służy 15 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. 61 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka margaryny, makaron jajeczny, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Klasyczna sałatka z kurczakiem z " rzemieślniczych żydowskich delikatesów w domu, Makaron Kugel, oraz Makaron Kugel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj makaron jajeczny i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ukąszenia, o 5 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Makaron umieścić w dużej misce.
Margarynę wymieszać z makaronem do rozpuszczenia. Wymieszać z jajkami, cukrem, musem jabłkowym i ekstraktem z wanilii.
Wlać mieszaninę makaronu do patelni do pieczenia o wymiarach 9x13 cali, a następnie posypać cynamonem. Przykryj patelnię folią aluminiową.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut. Odkryć kugel i piec na złoty kolor, 20 do 30 protokół.