The B. L. D

The B. L. D
B. L. D może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1197 kalorii, 22g białka, oraz 68 g tłuszczu. Na $7.24 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka koperku, tymianku, czosnku w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć maślankę w proszku, możesz podążać za tym daniem głównym z Mrożony Bochenek Cytrynowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Obficie posypać wszystkie strony krótkich żeberek solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
4
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu i dodać olej. Podgrzać krótkie żeberka ze wszystkich stron, aż zbrązowieje, 3 do 4 minut na stronę. Po wysmarowaniu odstawić na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
5
Do garnka dodać marchewkę, czosnek i czosnek z krótkimi żeberkami i doprawić solą i pieprzem. Gotować warzywa, aż zmienią się na złoty kolor, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Dodać do koncentratu pomidorowego i gotować przez 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
7
Dodaj wino i deglaze garnek, skrobanie się wszelkie rozwinięte fond (wszystkie pyszne brązowe kawałki) z dołu. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Dodaj tymianek, liść laurowy i krótkie żeberka i wszelkie resztki soków z talerza, na którym spoczywały krótkie żeberka. Przykryć garnek i przenieść do piekarnika, aż mięso będzie przetargu widłowego, 2 do 2 1/2 godziny. Krótkie żeberka obrócić jeden raz podczas gotowania po około 1 godzinie gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
9
Gdy krótkie żeberka będą miękkie, wyjmij je z duszonego płynu i odstaw do ostygnięcia. Usuń tłuszcz z wierzchu duszonego płynu. Następnie przecedzić płyn przez sito o drobnej siatce i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, około 8 minut (aby uzyskać około 2/3 szklanki zredukowanego sosu).
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
10
Wyjąć mięso z kości i przeciąć na pół poziomo, aby zmieścić się na rogaliku.
Składniki, których będziesz potrzebować
CroissantCroissant
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
11
Do budowy kanapki: lekko grzać rogaliki, a następnie schmear trochę musztardy chrzanowej na dolnej połowie cukierka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
CroissantCroissant
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
12
Na wierzch musztardy ułożyć plastry krótkiego żeberka i polać sosem. Top z jajkiem sadzonym, a następnie ładną stertą frytek. Powtórz z pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
13
Nie tnij i nie przekraczaj 3 z nich dziennie-jeden dla B, jeden dla L i jeden dla D. możesz nawet przemycić abite dla drugiego "D".
14
Ubij razem 8 szklanek wody z 1/4 szklanki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
15
Umieść pokrojone ziemniaki w roztworze wody i soli i pozostaw do namoczenia przez co najmniej 20 minut. Po ich namoczeniu dokładnie osuszyć na ręcznikach papierowych lub ściereczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
16
Rozgrzać olej duży holenderski piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
17
W młynku do przypraw połączyć maślankę w proszku, cebulę w proszku, czosnek w proszku, cukier, koperek i pozostałą 1 łyżeczkę soli. Zmielić na jednorodny proszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka W ProszkuMaślanka W Proszku
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
KoperKoper
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
18
W garści wielkości partii, smażyć ziemniaki, aż po prostu zmieni kolor na złoty kolor, 2 do 3 protokół. Wrzucić natychmiast do dużej miski z niektórych mieszanki przypraw. Następnie umieścić je na blasze do pieczenia i posypać je ponownie z niektórych mieszanki przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
19
Trzymaj je w pół-hermetycznym pojemniku przez kilka dni, jeśli wytrzymasz tak długo.

Składniki

1Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)3(zima)maślanka w proszkumaślanka w proszku3marchew obrana i posiekanamarchew obrana i posiekana4rogaliki, pokrojone na pół poziomorogaliki, pokrojone na pół poziomo4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino4largesjajka, ugotowane słonecznie do góryjajka, ugotowane słonecznie do góry3(zima)mielony świeży koperekmielony świeży koperek3gałązkipokroić w kliny, 1 )pokroić w kliny, 1 )2goździkiczosnek, rozbityczosnek, rozbity1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo popękany czarny pieprzSól koszerna i świeżo popękany czarny pieprz4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyMusztarda ChrzanowaMusztarda Chrzanowa2(zima)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)2Średnia żółta cebula, posiekana1 mała czerwona lub zielona papryczka jalapeno1 mała czerwona lub zielona papryczka jalapeno1kilogramyziemniaki russet, szorowane, umyte i cienko pokrojone na mandolinie (około 1/10 cala)ziemniaki russet, szorowane, umyte i cienko pokrojone na mandolinie (około 1/10 cala)4Angielski cięcia kości w krótkie żebra (około 3 na 3 1/2 cala i 3 funtów)Angielski cięcia kości w krótkie żebra (około 3 na 3 1/2 cala i 3 funtów)1(może być lub przeglądać)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Do podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu2(zima)2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2cebula żółta, grubo posiekanacebula żółta, grubo posiekana
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn