TGIF część 2: Tilapia z Curry z karmelizowaną cebulą i puree z groszku

TGIF część 2: Tilapia z Curry z karmelizowaną cebulą i puree z groszku
TGIF część 2: Tilapia z Curry z karmelizowaną cebulą i puree z groszku może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 677 kalorii. Na 4,45 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sok z cytryny, domową Diva ' s curry odkurzoną tilapię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Klonowy puree ze słodkich ziemniaków z karmelizowaną cebulą, Puree z dyni z karmelizowaną cebulą, oraz Czerniona Tilapia Z Gorgonzolą I Karmelizowaną Cebulą dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia35
Magazyn