Tex-Mex Migas
Tex-Mex Migas może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji posiłków porannych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 528 kalorii. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cheddar, cebulę, largeeggs i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest ona przyniesiona przez Norecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Hamburgery Tex-Mex, Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex, oraz Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozbij jajka do miski i ubijaj białka i żółtka, aż dobrze się połączą.
Dodać chorizo na patelni na średnim ogniu i smażyć, rozbijając go na kruszonki. Jak mięso gotuje, uwolni dużo oleju. Popchnij chorizo do krawędzi patelni, pozostawiając jak najwięcej oleju w środku, jak to możliwe.
Dodać czosnek, cebula i papryka i podsmażyć, aż cebula zacząć przeźroczyste.
Dodać chipsy tortilla i salsa i wymieszać wszystko razem z chorizo, upewniając się, że chipsy są pokryte olejem.
Na wszystko wlać jajka, a następnie posypać serem. Daj mieszaninę kilka stirs aż jajka są gotowane tylko nieśmiały pożądanej doneness. Jajka będą nadal gotować po ich talerzu, więc jeśli chcesz, aby były miękkie, musisz wyjąć je z patelni, gdy są jeszcze tylko trochę ciekłe.
Udekoruj kolendrą i podawaj z ciepłymi tortillami.