Teriyaki Kabobs

Teriyaki Kabobs
Przepis Teriyaki Kabobs jest gotowy w około 20 minut i jest zdecydowanie wielkim bez glutenu i bez nabiału opcja dla miłośników japońskiego jedzenia. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 7,7 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 997 kalorii, 79g białka, oraz 54g tłuszczu. Niewiele osób lubi to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz szaszłyki, grzyby, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wino sherry można śledzić to danie główne z Ciemna Czekolada Krówka Merlot Cupcakes jako deser. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 44%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Teriyaki Kabobs, Teriyaki Steak Kabobs, oraz Teriyaki Pork Kabobs for Two podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki wymieszać i marynować kabobs przed grillowaniem.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze typy dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i dania-oczywiście-ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Wino, którego można spróbować to Essay Chenin Blanc. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
Esej Chenin Blanc
Esej Chenin Blanc
Esej Chenin Blanc jest białą mieszanką o średniej budowie ciała wykonaną z białej odmiany Południowej Afryki, Chenin Blanc. Chenin Blanc nadaje winom sałatkę owocową, aromaty guawy i melona oraz orzeźwiającą kwasowość. Niektóre sur leżeć na mniej przez kilka miesięcy dodaje do złożoności i ciała. Odrobina aromatycznego Viogniera uzupełnia owocową strukturę kwiatowymi nutami. Wino jest idealne samo w sobie jako aperitif na werandzie w upalny letni dzień. Chenin Blanc dobrze komponuje się z szeroką gamą potraw, zwłaszcza sushi, ostryg, azjatyckich Curry, słodko-kwaśnych potraw i letnich sałatek.Mieszanka: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn