Przepis Tempura Nobu może zaspokoić Japońskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako dość droga przystawka. Mieszanka soku z cytryny, mirin, jalapenos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tempura Donburi-Ścięgno-Tempura Rice Bowl, Jajecznica Nobu Donburi, oraz Sałatka sashimi Nobu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotować słodko-kwaśny sos Ponzu; wymieszać wszystkie składniki w małej misce; odstawić na noc. Szczep.
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.