Tempeh BLT (TLT)
Tempeh BLT (TLT) wymaga mniej więcej 15 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 813 kalorii, 19g białka, oraz 71 g tłuszczu każdy. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju roślinnego, chleb, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Jak zrobić redukcję balsamiczną w 10 minut z Tempeh i ogórkami (wegańskie, gf jeśli gf tempeh jest używany), Veggie & Tempeh Sloppy Joes + wszystko, co kiedykolwiek chciałeś wiedzieć o Tempeh, oraz Sałatka BLT.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na dużym ogniu; gotować boczek tempeh w gorącym oleju, aż lekko rumiane, 2 do 4 minut na stronie.
Rozprowadzić majonez na 1 stronie każdej kromki chleba.
Warstwa 1 sałata liściasta, 1 pomidor, i tempeh boczek na stronie majonezu 1 kromka chleba. Top tempeh z pozostałym plaster pomidora i liść sałaty.
Ułożyć pozostałą kromkę chleba, majonez-bok w dół, na górze.