Tarty Cytrynowo-Migdałowe

Tarty Cytrynowo-Migdałowe
Jedna porcja zawiera 858 kalorii, 9g białka, oraz 46 g tłuszczu. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pastę migdałową, masło, Skórki wafli waniliowych i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Tarty Czekoladowo-Migdałowe, Tarty Żurawinowo-Migdałowe, oraz Tarty migdałowe Diane.

Instrukcje

1
Przygotuj Skórki: Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pulse wafle waniliowe w robocie kuchennym 8 do 10 razy lub aż drobno zgniecione. W średniej misce wymieszać pokruszone wafle, cukier puder i masło. Naciśnij mieszankę okruchów na dole i w górę strony 6 lekko nasmarowanych 4-calowych patelni z wyjmowanymi dnami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Waniliowe Ciasteczka WafloweWaniliowe Ciasteczka Waflowe
MasłoMasło
Ciasteczka WafloweCiasteczka Waflowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Umieścić na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec w 350 przez 10 do 12 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Przenieś do stelaża z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
6
Ostudzić całkowicie (około 30 minut).
7
Tymczasem przygotuj napełnianie: zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Zmiksuj pastę migdałową i następne 3 składniki na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż dobrze się wymieszają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
9
Wlać mieszaninę do skórki.
10
Piec w 325 przez 18 do 20 minut lub aż zestaw i po prostu zaczyna brązowieć wokół krawędzi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Ostudzić na stojaku z drutu 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
12
Rozprowadzić 1 1/2 Łyżki. twarożek cytrynowy na każdą tartę. Przykryć i schłodzić 1 do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
13
Tarty wyjąć z patelni, a tuż przed podaniem polać malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
14
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn