Tarty Cytrynowo-Migdałowe
Jedna porcja zawiera 858 kalorii, 9g białka, oraz 46 g tłuszczu. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pastę migdałową, masło, Skórki wafli waniliowych i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Tarty Czekoladowo-Migdałowe, Tarty Żurawinowo-Migdałowe, oraz Tarty migdałowe Diane.
Instrukcje
Przygotuj Skórki: Rozgrzej piekarnik do 35
Pulse wafle waniliowe w robocie kuchennym 8 do 10 razy lub aż drobno zgniecione. W średniej misce wymieszać pokruszone wafle, cukier puder i masło. Naciśnij mieszankę okruchów na dole i w górę strony 6 lekko nasmarowanych 4-calowych patelni z wyjmowanymi dnami.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 10 do 12 minut lub do lekko rumiane.
Przenieś do stelaża z drutu.
Ostudzić całkowicie (około 30 minut).
Tymczasem przygotuj napełnianie: zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Zmiksuj pastę migdałową i następne 3 składniki na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż dobrze się wymieszają.
Wlać mieszaninę do skórki.
Piec w 325 przez 18 do 20 minut lub aż zestaw i po prostu zaczyna brązowieć wokół krawędzi.
Ostudzić na stojaku z drutu 30 minut.
Rozprowadzić 1 1/2 Łyżki. twarożek cytrynowy na każdą tartę. Przykryć i schłodzić 1 do 24 godzin.
Tarty wyjąć z patelni, a tuż przed podaniem polać malinami.
Dekorować, w razie potrzeby.