Tartlets S ' mores

Tartlets S ' mores
S 'mores Tartlets może być tylko hor d' oeuvre szukasz. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 50 porcji z 74 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 42 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz koszerną sól, mleko, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Przynosi wam poważne jedzenie. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Spróbuj S 'mores-batony N-berry na Narodowy Dzień S' mores - 10 sierpnia, tartaletki chlebowe, szybkie tartaletki chlebowe z serem ziemniaczanym, oraz Tartaletki figowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W przypadku łupin Tartlet: w misce miksera stojącego, wyposażonego w mocowanie wiosła, masło śmietankowe, cukier i miód na średniej prędkości, aż będą lekkie i puszyste. W średniej wielkości misce wymieszać obie mąki, kiełki pszenicy, sól, sodę oczyszczoną i cynamon, aż będą dobrze połączone. Włącz mikser do niskiej i powoli dodać suche składniki do mieszaniny masła i cukru; nadal mieszać aż równomiernie włączone, O 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle TartletMuszle Tartlet
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Kiełki PszenicyKiełki Pszenicy
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Wyjąć ciasto z miksera i kształt do płaskiego patty o 1 " gruby; zawiń ciasto w folię i przechowywać w lodówce przez około dwie godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 325 stopni. Delikatnie rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do grubości około 1/4". Za pomocą krajalnicy do ciastek, pokroić na 1 1/2-calowe rundy i linii pięćdziesiąt 1-calowych pierścieni tart. Wykończyć nadmiar ciasta z krawędzi i umieścić skorupy tart na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Piec do jasnego złotego koloru, około 9 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Przełożyć blachę do pieczenia na stojak z drutu i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
6
Wyjąć tarty z foremek i odstawić na bok.
1
W dużej misce umieścić czekoladowe chipsy i masło. Odstawić. W ciężkim rondlu zagotować śmietanę i mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wlać czekoladę i odstawić na minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
3
Trzepaczka do uzyskania gładkiej konsystencji. Ostrożnie wlać ciepły ganache do przygotowanych muszli, wypełniając po brzegi.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Przenieść do lodówki, aż zestaw, o 30 minut.
5
W przypadku bezy: w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do ubijania miksera wymieszać białka, łyżkę cukru i nasiona fasoli waniliowej na małych obrotach, aż do uzyskania piany. W międzyczasie, gdy mikser nadal pracuje z małą prędkością, umieść pozostały cukier, syrop kukurydziany i wodę w małym rondlu i gotuj na średnim ogniu, aż mieszanina zarejestruje 236 stopni na natychmiastowym termometrze odczytu, delikatnie wirując mieszaninę co minutę, około 4 minut. Zwiększyć mikser do średnio wysokiego i powoli wlać gorącą mieszaninę cukru na białka. Nadal ubijać, aż będzie gęsty, błyszczący i ostygnie do temperatury pokojowej, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Przełożyć bezę do woreczka z małą końcówką do ciasta. Na każdą tartę wypełnioną ganache wyłożyć małą dollopę. Char beza z latarką kuchenną do głębokiego złotego brązu tuż przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje50
Ocena Zdrowia0
Magazyn