Zupa z dyni i Czarnej Fasoli to bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz zapakowany wywar warzywny, cebulę, pomidory z puszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Dyniowa Z Czarnej Fasoli, Zupa Z Dyni I Czarnej Fasoli, oraz Zupa Z Dyni I Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Podgrzać garnek do zupy na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Dodać olej. Gdy olej jest gorący, dodaj cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Olej Do Smażenia
4
Podsmaż cebulę 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
5
Dodaj bulion, pomidory, czarną fasolę i puree z dyni. Wymieszać, aby połączyć składniki i doprowadzić zupę do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio niskiej i mieszać w śmietanie, curry, kminek, cayenne i sól, do smaku. Dusić 5 minut, dostosować przyprawy i podawać udekorowane posiekanym szczypiorkiem.