Memphis-Style Hickory-wędzone żeberka wołowe i wieprzowe
Memphis-Style Hickory-wędzone żeberka wołowo-wieprzowe to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 186g białka, 221g tłuszczu, oraz w sumie 3093 kalorii. Na 10,33 zł za porcję, ten przepis okładki 66% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz cukier, sos worcestershire, papryka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać wieprzowinę można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 14 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Żeberka Wieprzowe W Stylu Memphis, Żeberka Wieprzowe Z Grilla W Stylu Memphis, oraz Memphis Grillowane Żeberka Wieprzowe Bez Kości W Stylu Country.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Dodaj wszystkie składniki do miski i mieszaj, aż się połączą. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.
Umieść na czystej desce do krojenia i zdejmij membranę, cienką tłustą skórę, która wyrównuje dolną część żeber. Przyciąć żeberka z nadmiaru tłuszczu i mięsa. Obficie przyprawić obie strony żeber 1/4 do 1/2 szklanki Neely ' s BBQ Rub. Owinąć żeberka i przechowywać w lodówce przez co najmniej 8 godzin, więc smaki mogą przenikać.
Rozgrzej grill do 250 stopni F za pomocą hickory i węgla drzewnego.
Użyj pośredniego ciepła i gotuj z przykryciem w dół.
Umieść żeberka, mięsisty bok w dół, na grillu z dala od węgli. Gotować wołowinę 2 godziny, dodając więcej węgli w razie potrzeby. Obróć i gotuj przez 45 minut więcej lub aż żebra "zginą", a mięso łatwo oddzieli się od kości za pomocą widelca. Gotować żeberka wieprzowe 3 godziny. Obrócić i gotować kolejną godzinę, lub aż żebra zginać.
Posypać dodatkową przyprawą do grilla Neely ' s na żebrach, pokroić kości i podawać.
Na mokre żeberka: żeberka posmarować sosem BBQ firmy Neely, pokroić i podać.
W średnim rondlu połącz wszystkie składniki. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień, aby gotować. Gotowane na wolnym ogniu, często mieszając, przez 1 godzinę 15 minut.