Spaghetti z owocami morza
Spaghetti z owocami morza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 14g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Mieszanka Małży, kalmary, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Spaghetti Z Owoców Morza, Spaghetti Z Owoców Morza, oraz Spaghetti z curry Seafood Marinara dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Małże i małże gotować z 1/2 szklanki wody, aż gotowane. Zaparkuj płyn.
Wyjąć mięso z wnętrza małży i małży; wyrzucić muszle.
We wrzącej osolonej wodzie rozpocznij gotowanie spaghetti. Jednocześnie podgrzej oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na średnim ogniu w dużej patelni saute.
Dodać pokruszony czerwony pieprz i ogolony czosnek i powoli saute. Tylko wtedy, gdy krawędzie czosnku stają się lekko rumiane, wyjąć patelnię z ognia i dodać dużą chochlę (około 8 uncji) makaronu gotowania wody do patelni saute. Połóż go z powrotem na ogniu, ale nie zwiększaj płomienia.
Gdy makaron jest trzy czwarte sposób gotowane, wyjąć z wrzącej wody do patelni saute. Zaparkuj płyn do gotowania.
W razie potrzeby kontynuuj gotowanie spaghetti przy użyciu płynu do gotowania makaronu reserved.
Dodaj więcej płynu Małży / Małży, aby uzyskać kremowość. Tuż przed makaron jest gotowane, dodać małże, małże, kalmary, i krewetki. Zakończ gotowanie makaronu ze wszystkimi owocami morza, aż al dente.
Usuń makaron z owoców morza z patelni i wrzucić z jeżowca.