Tarta ze świeżą kukurydzą z kremem Chipotle jest Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 13g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz polentę, sok z limonki, Poblano chile i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Guacamole Ze Świeżą Kukurydzą I Chipotle, Chipotle Chicken Tostadas ze świeżą kukurydzianą salsą, oraz Tarta ze świeżą truskawką i śmietaną.
Instrukcje
1
Aby przygotować krem, połącz pierwsze 4 składniki w misce, dobrze mieszając. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Wytrzyj patelnię do sucha ręcznikiem papierowym. Ponownie zalać patelnię sprayem do gotowania i odstawić patelnię na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Połączyć 2 szklanki wody i soli w rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Stopniowo mieszać w polenta; gotować 5 minut lub aż gruby, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polenta
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
12
Wyjąć z ognia i wymieszać w 1 1/2 szklanki mieszanki kukurydzy.