Tarta ze szparagami i serem

Tarta ze szparagami i serem
Tarta ze szparagami i serem to דל פחמימות,zny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka mleka, gałki muszkatołowej, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Spróbuj Tarta ze szparagami i serem, Tarta szparagowo-jajeczna z kozim serem, oraz Tarta Szparagowa Z Kozim Serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij dużą miskę lodowatą wodą. Doprowadzić około 1 cala wody do wrzenia na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać szparagi; gotować do jasnozielonego i chrupiące-miękkie, 2 do 5 minut, w zależności od grubości szparagów.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
3
Odcedzić i przenieść do wody z lodem, aby zatrzymać gotowanie; odcedzić i osuszyć. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Rozwałkuj ciasto francuskie na 10-na-16-calowy prostokąt na powierzchni mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Przełożyć na wyłożoną pergaminem blachę do pieczenia i nakłuć widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Piec do jasnego złocistego brązu, o 12 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Ostudzić lekko na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Tymczasem wymieszać fontina, comte, szalotka, żółtka jaj, mleko, gałka muszkatołowa i szczypta soli i pieprzu w misce, aż połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Ser FontinaSer Fontina
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
ComteComte
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Rozłóż masę serową równomiernie na cieście francuskim, pozostawiając 1-calową granicę ze wszystkich stron. Szparagi wymieszać z oliwą z oliwek, 1/4 łyżeczki soli i pieprzem do smaku. Ułóż szparagi na tarcie i piecz, aż mieszanina sera będzie lekko spuchnięta, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Posypać skórką z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
11
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
12
Zdjęcia Kana Okada
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn