Tarta ze szparagami i serem

Tarta ze szparagami i serem
Tarta ze szparagami i serem to דל פחמימות,zny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka mleka, gałki muszkatołowej, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Spróbuj Tarta ze szparagami i serem, Tarta szparagowo-jajeczna z kozim serem, oraz Tarta Szparagowa Z Kozim Serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij dużą miskę lodowatą wodą. Doprowadzić około 1 cala wody do wrzenia na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać szparagi; gotować do jasnozielonego i chrupiące-miękkie, 2 do 5 minut, w zależności od grubości szparagów.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
3
Odcedzić i przenieść do wody z lodem, aby zatrzymać gotowanie; odcedzić i osuszyć. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Rozwałkuj ciasto francuskie na 10-na-16-calowy prostokąt na powierzchni mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Muenster, Przekrojony Na PółSer Muenster, Przekrojony Na Pół
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
5
Przełożyć na wyłożoną pergaminem blachę do pieczenia i nakłuć widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6
Piec do jasnego złocistego brązu, o 12 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Ostudzić lekko na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
8
Tymczasem wymieszać fontina, comte, szalotka, żółtka jaj, mleko, gałka muszkatołowa i szczypta soli i pieprzu w misce, aż połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
16 Plasterków Sera Fontina16 Plasterków Sera Fontina
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
ComteComte
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Rozłóż masę serową równomiernie na cieście francuskim, pozostawiając 1-calową granicę ze wszystkich stron. Szparagi wymieszać z oliwą z oliwek, 1/4 łyżeczki soli i pieprzem do smaku. Ułóż szparagi na tarcie i piecz, aż mieszanina sera będzie lekko spuchnięta, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Muenster, Przekrojony Na PółSer Muenster, Przekrojony Na Pół
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Posypać skórką z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
11
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
12
Zdjęcia Kana Okada
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn