Smażone Baby Bok Choy z grzybami Shiitake
Smażone Baby Bok Choy z grzybami Shiitake może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje $2.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka baby bok choy, Wietnamski SOS stir-fry, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Smażone Baby Bok Choy z grzybami Shiitake, Smażone grzyby Shiitake z Tofu i Bok Choy, oraz Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe.
Instrukcje
Na dużej patelni lub woku podgrzej olej, aż zaczną pojawiać się małe chrupki dymu.
Dodać czosnek i smażyć na dużym ogniu przez 10 sekund.
Dodać shiitake i smażyć przez 1 minutę.
Dodać bok choy i Stir-smażyć, aż chrupiące-przetargu, o 3 protokół.
Dodać wino i gotować, aż lekko zmniejszona, o 1 minutę.
Dodaj Wietnamski Stir-fry sos i gotować, aż bok choy jest delikatny, ale nadal jasnozielony i sos jest nieco zmniejszona, o 4 minuty dłużej.