Tarta z serem wiśniowym Blanca

Tarta z serem wiśniowym Blanca
Tarty z serem wiśniowym Blanca wymagają około 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 26 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka jaj, sok z cytryny, serek śmietankowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tarty Z Serem Wiśniowym, Tarty Z Serem Wiśniowym, oraz Tarty Wiśniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Umieść wkładki do ciast w puszkach na muffinki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
3
Aby nadzienie: w średniej misce, połączyć Serek i 1/2 szklanki cukru. Wymieszać z jajkami, wanilią i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dokładnie wymieszać.
1
Połączyć okruchy, 2 łyżki cukru i cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
2
Pokrój w maśle, aż skorupa utworzy małe okruchy. Umieść jedną łyżkę skorupy do każdego liniowej ciasto filiżanki i poklepać go. Łyżka warstwy nadzienia na wierzchu skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
świeża Resztkaświeża Resztka
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
3
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut. Gdy tarty są świeże z piekarnika, łyżką nadzienia wiśniowego nad każdą z nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Z Ciasta WiśniowegoNadzienie Z Ciasta Wiśniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
4
Niech tarty schłodzić w lodówce przez 30 minut do godziny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje26
Ocena Zdrowia0
Magazyn