Ser kozi, wiśnia i orzech nadziewane piersi z kaczki z polewą szampańską

Ser kozi, wiśnia i orzech nadziewane piersi z kaczki z polewą szampańską
Kozi ser, wiśnia i orzech nadziewane piersi z kaczki z glazurą szampana może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 58g białka, 108 g tłuszczu, oraz w sumie 1320 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 11,46 zł / porcja, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Sylwester. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 mówi, że trafiło w sedno. Mieszanka syrop klonowy bita słodkie ziemniaki, oliwa z oliwek, cukier turbinado, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 42 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest spektakularne. Spróbuj Ser kozi, wiśnia i orzech nadziewane piersi z kaczki z polewą szampańską, Sałatka Z Gorącego Koziego Sera Z Piersi Kaczki, oraz Sałatka Z Wiśni, Koziego Sera I Kandyzowanych Orzechów Włoskich + Winegret Wiśniowy Balsamiczny + Gratis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ostrożnie wyciąć kieszeń w piersi kaczki wzdłuż uważając, aby nie przeciąć całej drogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
2
Połączyć ocet, roztopione masło i oliwę z oliwek, z odrobiną soli i pieprzu w misce, z piersi kaczki, i marynować przez co najmniej 8 godzin, w lodówce. Gdy będziesz gotowy do grillowania, wyjmij pierś z marynaty. Maceratować suszone wiśnie w 1 szklance szampana przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Wiśnie SuszoneWiśnie Suszone
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
SzampanSzampan
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Resztę szampana wlać do rondla i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 1 szklanki; odstawić i ostudzić. W małej misce, wymieszać razem kozi ser, wiśnie macerowane, i orzechy włoskie, aż dobrze połączone. Studzimy każdą kaczkę mieszanką i uszczelniamy wykałaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
SzampanSzampan
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Gdy Szampan ostygnie do temperatury pokojowej, wymieszaj cukier. Zanim cukier zacznie się rozpuszczać, posmaruj mieszankę na piersi kaczki i umieść na rozgrzanym grillu. Grill 3 minuty na 1 stronie; następnie obróć o 45 stopni, aby stworzyć ładne skrzyżowane znaczniki grilla. Kontynuuj mycie piersi kaczki szkliwem podczas gotowania. Przekręcić pierś i gotować na drugiej stronie, aż gotowane przez, lekko różowy wewnątrz. W ostatnich sekundach grillowania umieść pierś na najgorętszej części grilla na 8 do 12 sekund, aby się zapiekła. Talerz i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
SzampanSzampan
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Podawać z prażonymi warzywami korzeniowymi, takimi jak piżma w kostkach, Dynia żołędziowa i pasternak, lub syrop klonowy bitą batatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka ObuSuszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
Warzywa KorzenioweWarzywa Korzeniowe
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Acorn SquashAcorn Squash
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
PasternakPasternak
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 42 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia33
Magazyn