Ser kozi, wiśnia i orzech nadziewane piersi z kaczki z polewą szampańską
Kozi ser, wiśnia i orzech nadziewane piersi z kaczki z glazurą szampana może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 58g białka, 108 g tłuszczu, oraz w sumie 1320 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 11,46 zł / porcja, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Sylwester. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 mówi, że trafiło w sedno. Mieszanka syrop klonowy bita słodkie ziemniaki, oliwa z oliwek, cukier turbinado, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 42 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest spektakularne. Spróbuj Ser kozi, wiśnia i orzech nadziewane piersi z kaczki z polewą szampańską, Sałatka Z Gorącego Koziego Sera Z Piersi Kaczki, oraz Sałatka Z Wiśni, Koziego Sera I Kandyzowanych Orzechów Włoskich + Winegret Wiśniowy Balsamiczny + Gratis dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ostrożnie wyciąć kieszeń w piersi kaczki wzdłuż uważając, aby nie przeciąć całej drogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z Kaczki
2
Połączyć ocet, roztopione masło i oliwę z oliwek, z odrobiną soli i pieprzu w misce, z piersi kaczki, i marynować przez co najmniej 8 godzin, w lodówce. Gdy będziesz gotowy do grillowania, wyjmij pierś z marynaty. Maceratować suszone wiśnie w 1 szklance szampana przez 10 minut.
Resztę szampana wlać do rondla i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 1 szklanki; odstawić i ostudzić. W małej misce, wymieszać razem kozi ser, wiśnie macerowane, i orzechy włoskie, aż dobrze połączone. Studzimy każdą kaczkę mieszanką i uszczelniamy wykałaczką.
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Gdy Szampan ostygnie do temperatury pokojowej, wymieszaj cukier. Zanim cukier zacznie się rozpuszczać, posmaruj mieszankę na piersi kaczki i umieść na rozgrzanym grillu. Grill 3 minuty na 1 stronie; następnie obróć o 45 stopni, aby stworzyć ładne skrzyżowane znaczniki grilla. Kontynuuj mycie piersi kaczki szkliwem podczas gotowania. Przekręcić pierś i gotować na drugiej stronie, aż gotowane przez, lekko różowy wewnątrz. W ostatnich sekundach grillowania umieść pierś na najgorętszej części grilla na 8 do 12 sekund, aby się zapiekła. Talerz i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z Kaczki
Szampan
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Podawać z prażonymi warzywami korzeniowymi, takimi jak piżma w kostkach, Dynia żołędziowa i pasternak, lub syrop klonowy bitą batatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
Warzywa Korzeniowe
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Acorn Squash
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania