Tarta z porem, serem i bekonem
Tarta z porem, serem i bekonem wymaga mniej więcej 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.27 za porcję. Jedna porcja zawiera 926 kalorii, 27g białka, oraz 68 g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką ser, por, emmental i kilka innych składników, możesz to zrobić. 161 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Tarta z boczkiem i porem, Tarta z porem i boczkiem, oraz Tarta Z Kapustą, Porem I Boczkiem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Rozgrzać olej na patelni, następnie delikatnie podsmażyć pory do miękkości, około 5 min. Super. Rozwiń ciasto na blasze do pieczenia.
Rozłóż miękki ser na cieście w granicach 3 cm od krawędzi. Rozsypać pory, boczek i starte emmental.
Obróć krawędzie ciasta na nadzienie.
Piec przez 20 minut do złotego koloru.