Tarta Z Musem Limonkowym
Tarta z musem limonkowym to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 720 kalorii, 8G białka, oraz 58 g tłuszczu. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka twarogu limonkowego, twarogu, ciężkiej śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Spróbuj Tarta Z Musem Cytrynowym, Potrójna Tarta Z Musem Jagodowym, oraz Tarta Z Musem Dyniowo-Bananowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dopasuj piecrust do lekko nasmarowanej patelni 9 1/2 cala; naciśnij na karbowane krawędzie. Złóż nadmiar ciasta na zewnątrz patelni i szczypta, aby zabezpieczyć patelnię. (Dzięki temu piecrust nie ześlizgnie się po patelni podczas pieczenia.) Obficie nakłuć dno i boki kawałka widelcem i zamrozić 20 minut.
Umieść piecrust na blasze do pieczenia i piec 15 minut lub aż światło złoty kolor. Schłodzić na stojaku z drutu 20 minut lub do całkowitego ostygnięcia. Delikatnie dotknij nadmiar skorupy z boków patelni, za pomocą wałka do ciasta.
Mikrofalówka biała czekolada w małej kuchence mikrofalowej bezpieczne miski w wysokiej 1 1/2 minuty lub do stopienia i gładkie, mieszając w odstępach 30 sekund.
Zmiksowany twarożek ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie lekki i puszysty.
Dodaj roztopioną czekoladę i ubijaj do wymieszania, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Dodać twaróg limonkowy i ubić do wymieszania.
Tłucz śmietanę z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż uformują się miękkie szczyty. Delikatnie złożyć do mieszanki cytryny. Mieszankę łyżką do przygotowanej skorupy, łącząc mieszaninę w środku tarty. (
Mieszanina będzie około 2 cale wyższa niż górna krawędź skorupy.) Chill 4 godziny.
W razie potrzeby udekoruj limonkowymi lokami i świeżymi malinami.