Krem ciemna czekolada tarta (Biała pełnoziarnista mąka) może być tylko deser szukasz. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 454 kalorie, 7G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mleko skondensowane, masło, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczka Makadamia Z Białej Czekolady (Biała Mąka Pełnoziarnista), Podwójnie Czekoladowe Ciasto Lawowe (Biała Mąka Pełnoziarnista), oraz Muffinki Bananowe Z Kawałkami Czekolady (Biała Mąka Pełnoziarnista) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 204°. w średniej misce, wymieszać składniki skórki, aż miękkie ciasto formuje. Mocno i równomiernie docisnąć do dna i do boku 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Cukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Piec 10 do 13 minut lub do jasnego złotego brązu; ostudzić na stojaku chłodzącym. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
W rondlu 2-quart, roztopić 2 łyżki masła na małym ogniu. Wymieszać ze skondensowanym mlekiem i kawałkami czekolady. Gotować na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż czekolada się rozpuści. Wymieszać wanilią i solą; wymieszać z orzechami włoskimi.
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
Piec około 20 minut lub tylko do krawędzi jest ustawiona. Schłodzić w patelni na regale chłodzącym, około 1 godziny, aby podawać ciepło lub podawać w temperaturze pokojowej. Aby służyć, łyżka bitą śmietaną na środku tarty i top z loki czekoladowe lub, top każdy plaster z bitą śmietaną i loki czekoladowe.