BLT Z Serem Pleśniowym-Buffalo Aioli

BLT Z Serem Pleśniowym-Buffalo Aioli
BLTs z serem pleśniowym-Buffalo Aioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 81 g tłuszczu, oraz w sumie 866 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz chleb żytni, ser, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj BLT z Blue Buffalo Aioli, Ser Pleśniowy Aioli, oraz Kanapka z grillowanym serem Mary z pikantnym kurczakiem Buffalo, Pepper Jack i niebieskim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć majonez, ser pleśniowy, ostry sos, czosnek i pieprz do smaku w małej misce i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Połóż 4 kromki chleba na desce do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2
Rozłóż 2 do 3 łyżeczki lub tak aioli na każdym plasterku, a następnie top każdy z 8 pół-kawałki boczku, kilka plastrów pomidora, trochę czerwonej cebuli i jeden kawałek sałaty. Na wierzchu kromka chleba. Kanapki pokroić na pół. Zdjęcia Kang Kim
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
AioliAioli
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn