Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 517 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, żurawina lub, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tarta truskawkowa Mascarpone z portową glazurą, Tarta jabłkowo-Sernikowa z soloną polewą karmelową, oraz Żurawina Ze Skórką Pomarańczową I Porto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. zmiksuj okruchy krakersów Grahama i cukier w procesorze, aż do połączenia. Stopniowo dodawać masło i proces aż wilgotne grudki tworzą. Naciśnij okruchy na dnie i 1 1/2 cala w górę boki 10-calowy Kształt sprężyny z wyjmowanym dnem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Piekarnik
2
Piec do zestawu, o 12 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Przenieść do szafy; całkowicie schłodzić.
1
Umieść 1/2 szklanki śmietany do ubijania w średniej misce; posypać żelatyną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Bicia
żelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić 5 minut.
3
Połącz 1 szklankę śmietany do ubijania i twarogu w ciężkim średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Bicia
Serek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Ubijać na średnim ogniu, aż mieszanina będzie gładka i zacznie się gotować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
5
Zdjąć z ognia.
6
Dodać mieszaninę żelatyny; trzepaczka do rozpuszczenia. Przecedzić do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Odstawić 45 minut do ostygnięcia.
8
Połączyć pozostałe 1 1/2 szklanki ubijania śmietany, śmietana, cukier, i ekstrakt waniliowy w innej dużej misce. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; fasola rezerwowa do innego użycia. Używając miksera elektrycznego, ubijaj, aż mieszanina zgęstnieje i utworzy szczyty. Złożyć w mieszaninie ser śmietankowy w 3 dodatkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Wanilii
Krem Do Bicia
Serek śmietankowy
Wanilia
Kwaśna śmietana
Nasiona
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Przenieść nadzienie do przygotowanej Skórki. Przykryć i schłodzić, aż Zestaw, co najmniej 6 godzin i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1
Umieść 1 łyżkę wody w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Posypać żelatyną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna
3
Odstawić 5 minut.
4
Przynieś Porto, cukier, anyż, laskę cynamonu, goździki i skórkę pomarańczową, aby zagotować w dużym dużym rondlu na dużym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Cynamonu
Skórka Pomarańczowa
Anyż Gwiaździsty
Goździki
Cukier
Port
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Dodaj żurawinę i gotuj na wolnym ogniu, aż żurawina zacznie pękać, mieszając od czasu do czasu, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
6
Zdjąć z ognia. Wymieszać trochę gorącej cieczy żurawinowej do mieszaniny żelatyny w małej misce, aby stopić żelatynę; wymieszać mieszaninę żelatyny do mieszaniny żurawiny w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
żelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Przenieść do średniej miski; przechowywać w lodówce, aż ostygnie. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Tuż przed podaniem usuń boki patelni, aby uwolnić tartę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Tarta sernikowa pokroić w kliny. Łyżka mieszanki żurawiny na każdym klinie i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
10
* Brązowy pokarm w kształcie gwiazdy, który można znaleźć na rynkach azjatyckich i sklepach z artykułami spożywczymi, a także w sekcji przypraw w niektórych supermarketach.