Tarta Rabarbarowa Otwarta

Tarta Rabarbarowa Otwarta
Need a deser wegetariański? Tarta rabarbarowa z otwartą twarzą może być świetnym przepisem. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 4G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, blanszowane migdały, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Tarta rabarbarowa Otwarta, Open Faced PLT, oraz Kanapki Z Jajkiem Z Otwartą Twarzą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij razem 1 szklankę mąki, 1 łyżkę cukru i sól. Zmiksować na maśle opuszkami palców lub blenderem do ciast, aż większość mieszanki będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek, a reszta w małych (mniej więcej wielkości grochu) grudkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Dodać 1 1/2 łyżki wody i mieszać widelcem, aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Delikatnie ściśnij małą garść: powinna trzymać się razem, nie rozpadając się. Jeśli nie, zmiksować w pozostałej 1/2 łyżki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię i posmarować 3 razy ruchem do przodu, aby rozprowadzić tłuszcz. Zbierz ciasto i uformuj je, obracając się na powierzchni roboczej, na dysk. Schłodzić ciasto, zawinięte w folię, aż będzie twarde, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
5
Rozwałkuj ciasto między arkuszami papieru woskowego, 2 nakładające się arkusze na górę i na dół, w 12-calową rundę i schładzaj, aż będzie twarde, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
1
Migdały Pulse z 2 łyżki cukru i pozostałe 2 łyżki mąki w robocie do drobno zmielone (należy uważać, aby nie zmielić do pasty).
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Pokrój rabarbar w poprzek, trzymając nóż pod kątem 45 stopni, na plastry o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Usuń górne arkusze papieru woskowego i odwróć ciasto na dużą blachę do pieczenia, a następnie usuń pozostały papier woskowy (teraz na górze). Fold krawędzi skorupy w celu utworzenia granicy 1/2 cala, naciskając do uszczelnienia dolnej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
3
Rozłóż zmielone migdały na skorupie (z wyjątkiem granicy). Wierzch z rabarbarem, nakładające się plastry i układające je dekoracyjnie . Score krawędzi Skórki dekoracyjnie, a następnie schłodzić tarta 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miękkie Masło Do Wysmarowania ForemekMiękkie Masło Do Wysmarowania Foremek
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4
Posypać pozostałą 1/4 szklanki cukru równomiernie rabarbar i piec w dolnej trzeciej piekarnika, aż skorupa będzie złoty kolor na krawędziach i rabarbar jest miękki, 35 do 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Ostudzić tartę na blasze do pieczenia na stojaku, następnie posmarować rabarbarem wystarczającą ilością konserw, aby równomiernie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1
* Ciasto (przed rozwałkowaniem) można schłodzić do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn