Tarta Peach Pear
Peach Pear Tart może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis na deser. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś ciasto francuskie, wałek do ciasta, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Gruszkowa, Tarta Gruszkowa, oraz Tarta Gruszkowa podobnych receptur.
Instrukcje
Rozmrażać ciasto francuskie w temperaturze pokojowej przez 20 do 30 minut. Rozwiń się. Jeśli ciasto nie rozwija się łatwo, rozmrażaj przez dodatkowe 5 do 10 minut i spróbuj ponownie.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkować ciasto na prostokąt o wymiarach 10 na 12 cali.
Przełożyć na niepasaną blachę do pieczenia. Suchą szczotką do ciast pozbądź się nadmiaru mąki.
W małej misce lekko ubić razem jajko i 1 łyżkę wody, aby utworzyć umyć jajko.
Za pomocą pędzla do ciasta szczotkuj całą powierzchnię arkusza ciasta za pomocą mycia jaj. Wzdłuż wszystkich 4 stron złóż 1/2 cala krawędzi, aby utworzyć prążkowaną granicę wokół ciasta.
Szczotka górnej części tej obręczy z umyć jajko, jak również. Nakłuć ciasto (wewnątrz obręczy) widelcem (zapewnia to, że ciasto wewnątrz obramowania nie zadyma się jak zewnętrzna krawędź).
Ułóż cienko pokrojone gruszki na cieście, pokrywając całą powierzchnię, ale w jednej warstwie.
Gruszki posypać cukrem, likierem gruszkowym i kroplować kostkami masła.
Piec przez 15 do 20 minut lub do nadęty i złoty brąz.
Podczas pieczenia tarty połącz przetwory brzoskwiniowe i nektar brzoskwiniowy w bezpiecznej dla mikrofali misce. Mieszać, aby połączyć.
Podgrzewać na wysokim poziomie przez 15 sekund, aż przetwory stopią się, mieszając za każdym razem. Gdy mieszanina całkowicie się stopi, przepchnij drobny sitko siatkowe, aby usunąć wszelkie grudki lub kawałki owoców. Odłóż na bok.
Po zakończeniu pieczenia tarta wyjąć z piekarnika.
Posmaruj całą tartę polewą brzoskwiniową, zarówno owocami, jak i ciastem. Schłodzić do temperatury pokojowej i podawać.