Pomarańczowy Krem Poke Ciasto
Pomarańczowy krem Poke Ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, jajka, dodatkową bitą polewę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Orange Creamsicle Poke Cake, Orange Dreamsicle Poke Cake and Pillsbury Giveaway, oraz Ciastka i krem Poke Ciasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno tylko patelni 13x9 cali sprayem do pieczenia z mąką.
W dużej misce, beat ciasto mix, jajka, 1 szklanka wody i oleju z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec 28 do 33 minut lub do wykałaczki włożonej w pobliżu centrum wychodzi czysty. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym, około 1 godziny.
Poke Ciasto na całym widelcem lub drewnianym szpikulcem. W średniej misce wlać wrzącą wodę na 1 pudełku pomarańczowej żelatyny; mieszać, aż żelatyna się rozpuści. Wymieszać w zimnej wodzie.
Wlać żelatynę na ciasto. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni poluzować ciasto. Przechowywać w lodówce 2 godziny.
W dużej misce, wymieszać razem budyń wymieszać, 1 pudełko pomarańczowy żelatyna, mleko i sok pomarańczowy do wymieszania. Złóż w 1 pojemniku ubitą polewą.
Udekoruj bitą polewą i skórką pomarańczową. Przechowywać w lodówce.