Wędzona Bolonia
Przepis wędzony Bolognan jest gotowy w około 2 godziny i 15 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis służy 10 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Udaj się do sklepu i odbierz grilla, rodzaj ognia: pośredni, roladki ziemniaczane i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 173 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Lepsza Kanapka Bolońska, Pierścionek Bolognan i fasola, oraz Bolonia Puzzle-Wich dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zdobądź całą Bolonię nożem do parowania o głębokości 1/2 cala w poziomie i pionie.
Bolonię posmarować musztardą i posypać masą grillową.
Ogień palacza lub grill do 107°, dodając kawałki dymu kawałki drewna, gdy w temperaturze. Gdy drewno jest zapalone i wytwarza dym, umieść go w palniku lub grillu i dymu, aż Na Zewnątrz ciemnieje, 2 do 3 godzin.
Wyjąć z palacza, ostudzić przez 5 do 10 minut, a następnie pokroić i podawać.
Aby zrobić chrupiące wędzone kanapki bolońskie: Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Umieścić Bolonia plastry na grillu i gotować, aż rumiane i chrupiące z obu stron, 2 do 3 minut na stronie.
Przekładamy na roladę i polewamy musztardowym sosem barbecue.